Mijn werkwijze

Ik help je om je weer gezond en energiek te voelen door je te leren hoe jouw lichaam werkt en hoe je het zelfherstellend vermogen ervan kunt bevorderen. Mijn focus ligt op het aanpakken van de oorzaak van jouw klachten en niet enkel op het bestrijden van de symptomen. Stap voor stap neem ik je mee in de persoonlijke adviezen die ik je geef, en hoe je deze in je dagelijkse leven kunt toepassen. Zo krijg je meer grip op jouw eigen gezondheid en daar heb je de rest van jouw leven profijt van.

1e consult: Inventarisatie & intake

We starten met een inventarisatie van je klachten en van je huidige leefstijl. Hiervoor stuur ik je een vragenlijst toe en een dagboek waarin je een week lang je voeding, beweging en leefstijl noteert. Tijdens het intakegesprek bespreken we hoe je je voelt, wat je klachten zijn en waar je graag verbetering in wilt. Ook kan ik een bioresonantiemeting bij je doen om een globaal energetisch beeld te krijgen van jouw lichaam. Je krijgt tijdens dit gesprek alvast de eerste tips en tricks mee naar huis, zodat je direct aan de slag kan met het verbeteren van je gezondheid. 

Inventarisatie & intakegesprek         1,5 uur         € 115

 

2e consult: Persoonlijk advies

De informatie uit de inventarisatie en intake is vaak al een indicatie van waar in jouw lichaam een verstoring kan zitten. Op basis hiervan maak ik een persoonlijk advies voor je met interventies gericht op voeding, beweging en leefstijl, en als het nodig is met het toevoegen van voedingsstoffen die bekend zijn voor het lichaam, zoals vitaminen, mineralen, probiotica, kruiden, aminozuren, vetzuren. Tijdens het 2e consult leg ik je de adviezen uit en bespreken we hoe je deze stap voor stap in je dagelijks leven kan invoeren.

2e consult                          1 uur           € 85

2e consult uitgebreid      1,5 uur        € 115

 

Consulten kunnen in aanmerking komen voor vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor jouw specifieke polis.

Vervolgconsulten

Elke vier tot zes weken bespreken we hoe het met je gaat. Je krijgt steeds meer inzicht in wat goed is voor je lichaam en je klachten gaan verminderen. Waar nodig passen we jouw persoonlijk advies aan en kijken we samen naar oplossingen als je ergens tegenaan loopt. Deze vervolgconsulten kunnen ook telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden als je dit fijn vindt.

Vervolgconsult kort                      0,5 uur       € 50

Vervolgconsult                               1 uur           € 85

Vervolgconsult uitgebreid           1,5 uur        € 115

 

Laboratoriumonderzoek

Om inzicht te krijgen welke lichaamsprocessen verstoord zijn, of je voedselintoleranties hebt of welke voedingsstoffen er missen, kan het zinvol zijn om laboratoriumonderzoek in te zetten, zoals ontlastingsonderzoek of bloedonderzoek.

Ontlastingonderzoek                    op aanvraag

Bloedonderzoek                            op aanvraag

Voorbereiding aanvraag              € 50

Aanvraag, analyse, toelichting    € 85

Eveline, 41 jaar

"Ik kwam bij Nancy via een vriendin. Ik had veel last van mijn spijsvertering, vermoeidheid, pijnlijke schildklier en nog een aantal andere, kleinere klachten. Nancy vraagt goed uit wat er allemaal speelt en geeft om te beginnen al

basistips. Je merkt aan alles hoe gepassioneerd ze is over de werking van het lichaam en wat we daar met voeding aan kunnen doen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je er ook echt mee aan

de slag wil. Bovendien zet ze alles heel duidelijk voor je op een rij in whatsapp berichten, zodat je alles makkelijk kunt nalezen. Mijn klachten zijn al flink afgenomen sinds de start.”