Mijn missie

Mijn missie als orthomoleculair therapeut is om jou de kennis en kunde te geven hoe je met dagelijkse beslissingen jouw gezondheid (en die van jouw gezin) positief kan beïnvloeden. Ik wil dat jij jouw lichaam leert kennen, zodat je de juiste keuzes maakt op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Stap voor stap en aangepast op jouw persoonlijke situatie. Want wat voor de een geschikt is, hoeft dat niet voor een ander te zijn.

Orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige

Mijn naam is Nancy van der Heijden. Als moeder van drie energieke jongens, met een leuk sociaal leven en een drukke baan, weet ik hoe het voelt om al die ballen in de lucht te houden. De gezondheidsklachten die ik door de jaren heen had en de bijbehorende diagnoses nam ik aan als ‘mijn normaal’. Tot ik me steeds meer besefte dat dit helemaal niet normaal was en ik me weer gezond en energiek wilde voelen. Tijdens mijn studie orthomoleculaire natuurkundige geneeskunde leerde ik alles over het zelfhelend vermogen van het lichaam en hoe je dit positief kan beïnvloeden. Deze kennis gun ik iedereen en wil ik graag delen!

Hier word ik blij van

Als nieuwsgierige en enthousiaste levensgenieter reis graag met mijn gezin de wereld over om nieuwe herinneringen te maken. Alles wat me inspireert fotografeer ik graag met mijn telefoon. De foto’s op deze site heb ik ook zelf gemaakt. Daarnaast geniet ik enorm van mijn hoofd leegmaken in de natuur; van lange boswandelingen tot lekker in mijn moestuinwroeten. Ook word ik heel blij van een potje basketball en avondvullende etentjes met mijn dierbare familie en vrienden.

 

Mijn opleidingen

  • Orthomoleculair Epigenetisch  Therapeut (Evenwijs)
  • Medische Basiskennis (Con Amore)
  • ADHD-therapeut (BrainQ®)
  • Herstel na COVID-19 (Natura Foundation)
  • Farmacologie (Evenwijs)
  • Behandeling van vermoeidheidssyndromen  (Natura Foundation)
  • Darmmicrobioom (Medivere)
  • Orthomoleculair Voedingscoach (Evenwijs)

“Tell me and I forget, teach me and I may remember,
involve me and I learn.”

Benjamin Franklin